Sakura Salicylate bursztyn a firma KAO - Ambroxan
Shipping Estimate
USA
- USA
- CAN
- USA
- CAN
Ships within 48 hours · Estimated delivery Nov 6 - Nov 11
Pay in 4 interest-free payments of $4.50 Learn more
Ships within 48 hours · Estimated delivery Nov 6 - Nov 11
a firma KAO - Ambroxan
Jest słabo rozpuszczalny w wodzie
kosmetyczną aurę
szypry i kadzidła to idealne środowisko do użycia Ambrarome
drzewnej gładkości
Sakura Salicylate bursztyn a firma KAO - AmbroxanNuta bazy CAS# 79915 74 5 Producent: Takasago Zapach: salicylanowy, lekko kwiatowy, pprzezroczysty, sodkawy Sakura Salicylate czyli 2 isopropoxyethyl salicylate to bardzo ciekawe uzupenienie do podstawowej palety salicylanw. Poza klasycznymi waciwociami dla tej grupy moleku, czyli wspaniaej plastycznoci, umiejtnoci scalania oraz charakterystycznym, solarnym cieple, Sakura posiada niuans przywodzcy na myl kwitnce owocowe drzewa, szczeglnie kwitnc Sakur
US$ 49.00
US$ 30.00
US$ 12.15
US$ 10.80
US$ 73.60